diumenge, 31 d’agost del 2014

El descans dels nadons (7)

Hola a tothom!

Avui toca veure mobles convertibles. 

CONVERTIBLES
Amb un moble convertible i un armari es pot dir que ja teniu l’habitació del vostre fill/a des del primer dia i que la podrà utilitzar sempre.

D’entrada el convertible inclou el bressol amb la barana mòbil, el canviador, diversos calaixos i/o prestatges buits i un llit niu (alguns detalls poden variar segons el model).  El canviador el podeu col·locar a un costat o a l’altre del bressol, segons us convingui; com que queda situat a una bona alçada és molt còmode. La mida de la majoria de mobles convertibles és aproximadament 2 m x 1 m i l’alçada del bressol dependrà del calaixos que hi volgueu a sota. Els tiradors d'aquests calaixos inferiors no poden sobresortir, de manera que, per normativa, sempre aniran embotits endins. Per als altres calaixos podreu escollir entre diferents tiradors: rodons, d’estrella, plans, o embotits endins com els inferiors.  El dibuix de la barana del llit pot ser recte o tenir forma corba (en aquest últim cas, podreu personalizar-la  i posar-hi el nom del vostre fill/a.

Esquerra: convertible CLASSIC (barana corba amb el nom de nen) i llibreria
Dreta: llit amb 2 calaixos a sota, tauleta de 3 calaixos,  escriptori i buc

Més endavant, quan el nen tingui entre dos i tres anys, podeu desmuntar el moble. Aleshores, tindreu un llit gran de 190 cm x 90 cm, un escriptori, una tauleta i un buc; com us he dit, alguns detalls poden variar segons el model.

Esquerra: convertible NIDO LACTANCIA (barana corba), armari 2 portes amb arbre i mussol en relleu, i arbre penjador/mesurador Dreta: llit amb calaixos a sota o llit niu, escriptori, buc 4 forats/tamboret i un prestatge

Com heu vist, tal com comentava al començament, amb aquest tipus de moble i un armari, ja teniu l’habitació per al vostre fill/a per sempre. A més, depenent  de l’espai que tingueu a la seva habitació, podeu afegir-hi una calaixera, ja que d'espai per guardar la roba sempre en fa falta. 

Esquerra: Convertible LEVEL, armari cantoner amb terminal sabater corb i galeria 5 forats  
Dreta: llit amb 2 calaixos alts a sota, escriptori, tauleta, calaix i un forat, buc 4 forats 

Ara parlem d’armaris, que n’hi ha de totes mides i gustos: 1 porta, 2 portes, 3 portes, portes corredisses, raconers, etc.; i amb dues mides d’alt, per aprofitar més l’espai. A més, per dins podeu afegir-hi prestatges o calaixos, si us convé.

Quan a les còmodes o calaixeres, n’hi ha només amb calaixos i combinades amb portes i calaixos.

Esquerra: convertible DUO GEMELAR (sempre barana recta), armari portes lliscants amb calaixos, galeria porta lliscant i vinil “ovejitas”                
Dreta:  llit i llit niu, 2 calaixos a sota, 2 escriptoris i prestatgeria cúbica 4 forats. 

A més, per acabar de coordinar i fer més acollidora l’habitació, trobareu tota mena de prestatges, cubs, galeries, llibreries, sabaters, penjadors, vinils, etc.

Teniu diversos colors a escollir i combinar, per tant us quedarà una habitació acabada al vostre gust i per molts anys.


Esquerra: convertible COMPAC, armari 2 portes i 2 calaixos, dues galeries de 2 forats cadascuna, taula petita de jocs amb 2 cadires. 
Dreta: llit amb 2 calaixos alts a sota i 2 calaixos més (o llit niu) a baix, tauleta 2 calaixos, escriptori i buc 2 forats.  

Aquest mobles que us ensenyo aquí són una petita mostra dels que fa la marca BBCUS. Tenen un assortiment divers i treballen amb molt bé qualitat-preu. A més, tenen servei de muntatge, de manera que un cop encarregada l’habitació no us he de preocupar de res més. 

Si teniu poc espai, aquesta habitació és ideal: 196 cm x 70 cm 
Esquerra: convertible KIT (barana corba),  armari portes corredisses, galeria porta lliscant i vinil elefant                  
Dreta: llit tatami amb un calaix, escriptori, mòdul 3 calaixos i 2 forats, i prestatgeria 3 forats


Espero que us hagin agradat.

El que ens falta ara és molt important per un bon descans dins el bressol. Estem parlant del matalàs; però us en parlaré en el proper post.


Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada