diumenge, 10 d’agost del 2014

El descans dels nadons (5)

Hola, què tal?

Comencem...
Fins ara havíem vist només minicunes i, tal com us vaig comentar, avui us en mostraré una de molt particular: una evolutiva de MOODELLI que es converteix en bressol. Si adquiriu els complements, ja teniu l’habitació del nadó. 

Es  tracta d’un nou concepte de bressol, ja que s'adapta al creixement del bebè. De disseny innovador, la mateixa estructura té tres mides. 


I quan dic fàcilment, ho dic de veritat: només cal desenroscar un botó que hi ha a cada costat, estirar per allargar o comprimir per empetitir, tornar a posar els botons al lloc corresponent i enroscar.





Quant a les mides:
1-    La primera mida és molt reduïda, de 60 cm x 60cm, perquè el nadó es trobi recollit durant les primeres setmanes.  Aquesta mida també us anirà bé més endavant quan el menut ja dormi al llit gran, ja que serveix com a contenidor per guardar les joguines.

2-    La segona mida és molt semblant a la mida estàndard de minicuna, de 60 cm x 90cm. Es recomana utilitzar-la fins a l'edat d'un any. 

3-    Per últim, la mida de bressol estàndard, de 60 cm x 120cm, la podeu fer servir fins als 2 anys aproximadament.  

Així doncs, amb aquesta minicuna també s'hi inclou un bressol. 

Té rodes, de manera que la podreu moure d’una habitació  a l’altra amb comoditat. Aquest bressol inclou el matalàs, que ve preparat per adaptar-se a les tres mides de la cuna. A més, el matalàs es pot col·locar a tres nivells diferents segons l’edat i les necessitats del bebè.


És de fusta i ve lacada  de color blanc (no és tòxic) i es pot adquirir amb el pac tèxtil per a totes les mides. 

A més, si voleu tota l'habitació a conjunt, no dubteu i adquiriu la còmoda amb el canviador i un llum de sobretaula a joc. 

El disseny de la còmoda s'adiu totalment al bressol. Té un canviador a la part superior que s'hi ajusta amb un sistema d’imantació. D'aquesta manera, el dia que ja no us faci falta el canviador el podeu treure.  Els calaixos són molt espaiosos. Els de dalt s’obren lateralment. 
Les rodes tenen fre, la qual cosa permet poder desplaçar fàcilment la còmoda en qualsevol moment. 
Podeu veure-la millor en aquest  VÍDEO.

El llum de sobretaula es pot graduar segons la quantitat de llum que necessiteu. 





Com podeu observar, aquest tipus de cuna és una opció molt bona, pràctica i elegant, ja que no només es trata de dissey, sinó que a més, teniu una habitació pels primers 2 anys o més. 


Podeu ampliar aquesta informació a: MOODELLI


I si veniu a la botiga, en veureu tot el conjunt! 


  Ens veiem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada