dilluns, 30 de juny del 2014

El descans dels nadons (3)

Hola de nou!

Continuo on  ho vaig deixar, vegem més minicunesSi sou dels que us agrada sortir, aquest estil de minicuna us serà molt útil perquè l'utilitzareu a casa i allà on aneu, ja que és molt pràctica.

- Minicunes lleugeres amb l’estructura d’alumini i el cos de roba. Com diu el títol, són molt lleugeres i plegables per poder transportar-les d’un lloc a un altre fàcilment. De disseny simple i alhora elegant. Us en mostraré dues:



1-  La “lullago” de Chicco. Teniu dos colors diferents per escollir el cos, però  el tèxtil només el fan amb un únic estampat.











2-  La “puzzle” de TakTa. Es fabrica en dues versions: rodes i balancí; per escollir la que millor s’adapti a les vostres necessitats. El tèxtil és llis i d'un sol color. Els costats són de malla per poder observar al bebè amb facilitat. Totes dues les fan en 5 colors, que són els que podeu veure a continuació:











A més, quan el bebè creixi i ja no la faci servir per dormir, podeu adquirir una tapa per  convertir-la en escriptori, i així, continuar utilitzant-la.





Al proper post seguiré amb altres tipus de minicunes.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada