dilluns, 2 de desembre del 2013

Coixí maternal i d'alletament (2)

I ara cal parlar del  COIXÍ D’ALLETAMENT.

Té forma de d’o oberta i el seu disseny anatòmic s’adapta molt bé a la cintura de la mare. És especialment útil i recomanable perquè evita les sobrecàrregues lumbars i cervicals, i la tensió acumulada a l’avantbraç. El farcit interior és de buata.
Coixí d'alletament, adaptapble a la cintura.
Com veieu, aquest coixí s’assembla molt a l’anterior, però té una mida més reduïda i està pensat específicament per fer més còmode l’alimentació del nadó. No és fàcil trobar la postura correcta per donar de mamar, i si la mare no està còmoda sortirà menys llet, el bebè no mamarà prou, tindrà gana i estarà neguitós. És per aquest motiu que aquest coixí és tan important. 




A més, també hi podeu recolzar el bebè després d’alimentar-lo per facilitar-li la digestió o estimular-lo quan arribi l’etapa de gatejar.


Ja us adoneu que hi ha utilitats molt semblants en ambdós coixins. Jo us recomano, que si us costa descansar durant l’embaràs, comenceu a fer sevir el coixí maternal,  i a gaudir de totes les seves  avantatges.
Si pel contrari, per les raons que sigui, no heu tingut el coixí maternal durant l’embaràs;  després del part, podeu optar per el d’alletament, gairebé obtindreu  els mateixos beneficis, i us serà més econòmic.

Espero que us hagi ajudat, i si teniu dubtes podeu trobar-me a la botiga.

Fins al proper post!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada