dilluns, 31 de juliol del 2017

Spin 360

Hola a tots i totes!


Avui us presento una cadira de grup 0+/1, que potser no és gaire coneguda, però la considero molt bona cadira. És la Spin 360 de Joie.

Molt pràctica, ja que gira 360º en totes les posicions. Gràcies a aquesta rotació és molt fàcil posar i treure el menut/da. Pot semblar una tonteria...però s’agraeix aquesta comoditat.

La col·loquen al vehicle en sentit contrari a la marxa, des del naixement fins als 18kg del nen/a, però es pot posar a favor de la marxa  a partir dels  9kg. Inclou reductor amb 3 peces extraïbles, per adaptar-se a cada etapa del menut/da. Si s’adorm el bebè, podeu reclinar-la sense moure el menut/da, tant si va a contra marxa, com a favor. Porta arnès de 5 punts amb protector d’espatlles. L’alçada de  l’arnès s’ajusta automàticament quan es puja o baixa el reposacaps, que té 6 posicions.  
Preparada per les diferents etapes del nen/a des del naixement fins els 18kg



Els teixits són encoixinats, suaus i resistents,  de la millor qualitat. A més compta amb sistema de ventilació interior,  que manté al nen fresc en dies de calor. 

Fàcil col·locació en el vehicle amb els connectors isofix, i el peu de suport. A continuació, us deixo el vídeo d'instal·lació, on també veureu com de pràctica és, a l’hora de posar i treure el bebè o el nen/a. 





Colors que podeu escollir


Espero que la trobeu interessant!

Fins aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada