diumenge, 30 d’octubre del 2016

Sacs de passeig d'hivern

Estem a punt d’arribar a Tots Sants, i tal com diu la dita:
“per Tots Sant abrics i capes grans”


Com tots sabem , això vol dir que s’acosta l’hivern. Per això, us vull parlar del sac de passeig per els menuts. Pares i mares que teniu bebès, es el moment de preparar un sac per sortir de casa amb el menut/da. Depenent de l’edat del menut,  necessitareu un sac petit (de 0 a 6 mesos) o gran (+6 mesos).  El sac petit es fa servir per el cabàs o cistella porta bebès, i el gran serveix per a la cadira de passeig.



Bé, dic que us cal un sac, però  si en teniu dos, encara millor! Ja que us  serà molt pràctic, quan el tingueu de rentar, tenir-ne un altre de recanvi.


Aquests sacs són  de teixit tècnic impermeable per fora, i de teixit de polar o vellut per dins, el que fa que tinguin un tacte molt agradable. A més estan acotxats. Porten una obertura amb cremallera a cada costat, per posar i treure el petit/a amb facilitat. El menut queda molt ben abrigat a dins el sac, encara que es bellugui, no es destapa, Així  els pares esteu tranquils, perquè no troba el fred.
Dependrà del lloc on visquem, si fa més fred o menys, l’escollirem de gruix diferent.

Porta obertures amb velcro
a la part de l'esquena, per treure
fàcilment l'arnés de 5 punts.
Obertura amb velcro, per treure el farcit interior.

Com estem en una zona que acostuma a fer força fred, començo per presentar-vos els de Tris & Ton, que són ben gruixuts. Però tenen l’avantatge, que el acotxat es pot treure. La qual cosa va molt bé per començament i final de temporada, quan no fa tan fred. 







Doble cremallera. Quan el nen/a és més gran i camina,
s'obre per la part de baix, i pot treure els peus.












A més es diferencien per tenir uns dissenys molt originals, i atrevits. De colors alegres, són molt divertits!  

Us agradaran!


Veniu a la nostra botiga, i us els mostrem.


Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada