dissabte, 20 de febrer del 2016

Hamaca (2)

Hola.
Som hi, continuem amb més hamaques. 
Al post anterior us vaig explicar les utilitats de les hamaques,  podeu consultar-ho  AQUI.

Avui us explicaré les de la marca Jané:

Hamaca FOLD

Característiques: És una hamaca molt lleugera, ja que el xassís es 100% d’alumini, i es plega amb una sola mà. Plegat molt compacte. El respatller té 3 posicions: per dormir, descansar o jugar. Inclou un arc amb ninots, i nanses per portar-la. El teixit és acotxat i es desenfunda per rentar. Inclou un coixí que s’adapta al creixement del bebè.  És apta des del naixement fins als 9 mesos. És molt pràctica i fàcil de manejar!
Colors de la hamaca FOLD

Hamaca EVOLUTION
Característiques:  El reposapeus i el respatller tenen múltiples posicions, per adaptar-se a les necessitats del bebè a cada moment .  La diferencia principal amb l’anterior, és que el menut pot utilitzar-la fins als 36 mesos com un sillonet. A més, té un dispositiu que vibra i fa música per entretenir el bebè. Inclou un arc de jocs. Està homologada fins als 18 kg, i es pot plegar.  Una bona opció preu/qualitat, i per utilitzar-la molt temps!
Colors de la hamcaca EVOLUTION


Hamaca NIPPY
Característiques:  Hamaca molt simple, amb 2 posicions de respatller, i plegat compacte. Inclou arc amb 2 joguines. El teixit  és acotxat  i es pot desenfundar. Apta fins a 9kg de pes del bebè. 
Colors de la hamaca NIPPY


Bé, fins aquí les de Jané.

El proper dia us en mostraré més. 

Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada