dissabte, 4 d’abril del 2015

Parcs de jocs

Hola! Tal i com us vaig dir, parlem dels parcs de jocs.

Primer tenim els de sempre o  tradicionals. Són quadrats o rectangulars, amb 4 peus i una base rígida i acotxada per protegir al menut/da de cops fortuïts. 
Parcs tradicionals
El contorn és de malla, subjectada als quatre costats per un suport exterior, i al damunt hi ha una protecció acotxada perquè el nen no es dongui cap cop i no ho pugui mossegar. 
A més, n’hi ha que inclouen joguines i anelles perquè el nen pugui jugar. 
Es poden plegar, però queden plans. Això no obstant, n'hi ha que es poden doblar per la meitat.


I ara, els parcs de joc més actuals que s’assemblen als bressols de viatge. De fet, es poden fer servir com a bressol si s'hi afegeix un matalàs i una manteta per abrigar el nen/a a l’hora de dormir.
Parcs actuals
Aquests són quadrats. Solen fer 95 cm x 95 cm x 76 cm. La majoria inclouen una manta de joc per posar a dins, que es pot treure, i alguna joguina o arc de joc per mantenir entretingut el menut/da. Són molt senzills d’obrir i plegar, i disposen del mateix sistema que el bressol de viatge, i també inclou una bossa de transport.
Parc plegat i amb bossa

Un cop plegats, les mides són: 24 cm x 24 cm x 86 cm.  Per tant, ocupen poc espai quan no s'utilitzen. Com podeu veure, són molt útils per mantenir distret el bebè i pràctics a l’hora de guardar-los i transportar-los. 
Ideals de 0 a 3/4 anys. 


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada