diumenge, 8 de febrer del 2015

Cadires de seguretat grup 0+/1

Hola!
A continuació us amplio la informació sobre les cadires de grup 0+/1. Tal com us vaig comentar estan homologades i segueixen la nova normativa i-size. És a dir, el bebè pot viatjar d’esquena fins als 15 mesos, i la cadira es pot ancorar al vehicle amb els connectors isofix. La instal·lació amb isofix és fàcil i segura.

Aquestes cadires són més grans que els grups 0+ convencionals, per tant, també són més còmodes per al bebè. La majoria porten un reductor per als primers mesos de vida, que també es pot adquirir a part. El vostre fill/a podrà anar en sentit contrari a la marxa més temps, obligatòriament fins als 15 mesos i opcionalment fins als 4 anys (105 cm), segons la nova normativa. Viatjar d’esquena és més segur per al bebè, ja que el cap i el coll estan més protegits, sobretot en cas d’impacte frontal. D’aquestes cadires, n’hi ha que poden anar en sentit contrari a la marxa fins que el nen té de 18 a 24 mesos, i després  es gira en el sentit de la marxa. Ara bé, n’hi ha que estrictament només poden anar en sentit contrari a la marxa fins que el nen té 4 anys. Els pares podeu escollir.

Aquesta nova normativa segueix els requisits Europeus, que són més estrictes que els nostres en temes de seguretat.

Dit això, ara us en presentaré algunes:

Axiss Fix,  homologada segons la nova normativa i-size. És l'única cadira d’aquest grup que porta top theter com a tercer punt d’ancoratge. Aquesta cadira combina seguretat i comoditat, ja que gira 360º, cosa que fa que sigui molt fàcil col·locar el bebè. Està  preparada per anar en sentit contràri a la maxa a partir dels 4 mesos i fins als 2 anys d'edat del nen. Posteriorment, ha de col·locar-se en el sentit de la marxa del cotxe. Si la voleu fer servir des del primer dia, us caldrà adquirir un reductor. La funda és molt acotxada i per facilitar-ne el rentat es treu sense necessitat de desmuntar l’arnès. Disposa de protecció extra lateral i 4 posicions de reclinat.
A més, si us interessa, opcionalment disposa d’altres accessoris, com una capota per al sol i la funda de ris per a l’estiu.


Casualplay BicareFix, l’isofix porta peu per recolzar-se al terra del vehicle. El menut pot viatjar d’esquena fins als 4 anys, però si voleu es pot girar, de cara a la marxa, quan el bebè té 15 mesos.  Inclou un reductor per recollir més el bebè durant els primers mesos. Es pot reclinar amb 3 posicions quan va en el sentit de la marxa, però quan va d’esquena només es pot utilitzar en la posició 3 del reclinat.
A més, incorpora l’innovador sistema AFS AirFlowSystem que afavoreix la transpiració, així el nen/a viatja més còmode i tranquil.
Concord Ultimax, una cadira que arriba a la tercera generació: s'instal·la al vehicle de manera senzilla i segura sobre la plataforma  isofix. El bebè pot anar d’esquena fins als 15 mesos (13 kg). Després podem posar el seient fàcilment de cara a la marxa, i així podrà anar-hi fins a 18 kg. No porta reductor per al nadó, però es pot comprar a part. Quan va en el sentit de la marxa es pot reclinar amb 3 posicions. El teixit és molt transpirable, cosa que garanteix un confort extraordinari fins i tot els dies de més calor.


Römer Dual-fix, per al grup 0+ aquesta cadira incorpora un reductor per recollir més el bebè. Podreu portar el bebè fins als 15 mesos en sentit contrari a la marxa i després girar la cadira en el sentit de la marxa o no fins als 4 anys. Per girar-la no cal moure la base, ja que la cadira es pot girar 360º cap els dos costats a través d'un botó de seguretat. Gràcies a aquesta característica, es pot girar cap a un costat o l’altre per facilitar la col·locació del bebè a dins el cotxe. A més, va equipada amb el sistema pivot-link (patentat per Römer), que en cas d’impacte minva l’estrebada sobre el pit del nen/a. L’isofix porta peu per recolzar-se i  barrera per al respatller del seient del vehicle.


Us recordo que algunes us les vaig mostrar en un post anterior: la “Bisafe Izi Combi”,  la “Romer MaxFix”  i la “Cibex Sirona”, i les podeu veure en aquest   LINK

Espero que us hagi agradat i ajudat!
Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada